Skip to content

Je eerste indruk

Een workshop Kleur & Stijl geven op de Talententuin Achterhoek was een leuke ervaring, jongeren die aandachtig luisterden tijdens mijn uitleg, hoe presenteer ik mijzelf op een sollicitatie of presentatie. Je eerste indruk bepaalt of iemand met je verder wil gaan. Je hebt gemiddeld 385 seconden om aan je eerste indruk te werken. Mensen zitten nu eenmaal zo in elkaar dat ze binnen enkele seconden een beeld vormen. Naast jouw lichaamshouding is ook de combinatie kleding en kleur bepalend voor het maken van jouw eerste indruk. De manier waarop jij je kleed speelt een grote rol bij het maken van een goede eerste indruk en draagt bij aan een succesvol resultaat.

Wil jij hier ook meer over weten en wat de mogelijkheden zijn, vul dan het contactformulier in.

Back To Top