Skip to content

Persoonlijke stijlanalyse

Jij bent uniek! Ontdek jouw vorm en stijl. Mode zijn trends die komen en gaan. Stijl daarentegen is persoonlijk en blijvend. Sta je uren voor de spiegel, op zoek naar een antwoord? Tijdens een stijladvies kan ik ongetwijfeld de nodige antwoorden op jouw vragen geven. Ik bekijk welke kleding het beste bij jouw figuurtype past. De mindere kantjes vallen altijd het meeste op, het wordt tijd dat we samen de pluspunten ontdekken. Met de persoonlijke stijlkaart wordt shoppen ook meteen een stuk eenvoudiger.

Duur: 1 uur

Persoonlijke kleuranalyse

De kleuren van je huid, haar en ogen zijn van nature in harmonie. Maar, doordat we soms niet de juiste kleurkeuze maken, is de harmonie zoek. Je uitstraling is niet meer hetzelfde. Tijdens een persoonlijke kleuranalyse ontdek je wat jouw topkleuren zijn en welke tinten je echt laten stralen.
Een kleuranalyse kan echt wonderen doen. Vergeet niet; je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Mijn missie is om tijdens deze analyse het mooiste in mensen naar boven te halen.
Na afloop ontvang je een kleurenkaart. Handig om mee te nemen tijdens het shoppen!

Duur: 1 uur

​Garderobeplanning

Heb jij ook een kast vol met kleding maar draag je eigenlijk steeds hetzelfde? Hangen er kledingstukken in waar je geen raad mee weet? Heb je moeite met combineren? Dan wordt het tijd voor een garderobeplanning. Ik kom bij jou thuis om samen met jou je kledingkast onderhanden te nemen. Je ontdekt nieuwe combinaties en bespaart ’s ochtends een hoop tijd bij het uitkiezen van je kleding. Een kleuranalyse voorafgaand is aan te raden, zodat wij samen de juiste kleurstellingen kunnen maken. Een leuke ervaring waar je veel tips en trics uithaalt…!

Duur: ongeveer 3 uur

Personal shopping

Vind jij het soms ook zo moeilijk om een passende outfit te vinden, alle winkels af te struinen en dan met niets weer thuis te komen. Ik kan je daarbij helpen, samen gaan wij op zoek naar de kleding die het beste bij jou past en je persoonlijkheid versterkt.

In een intake gesprek kun jij je wensen kenbaar maken. Het is wel raadzaam om van te voren een kleuranalyse te doen, dan kunnen we al heel gericht samen op pad om de perfecte kleding te vinden. Ik kan van te voren al gaan kijken welke shops voor jou de juiste kleding hebben.

Het budget bepaal jij natuurlijk.

​Workshop Stijl en kleur

Heb jij soms ook wel eens dat je ’s morgens niet meer weet wat je aan gaat doen en dat je halverwege de dag denkt, had ik dit maar nooit aangetrokken. Dan wordt het nu tijd om eens een workshop Stijl en Kleur te volgen. Dit kan samen met vriendinnen of collega’s.

In een sessie van ongeveer 3 uur gaan wij samen op zoek naar jouw persoonlijke stijl. Ik ga kijken welk figuurtype jij bent, met het maken van een moodboard laat ik je jouw persoonlijke stijl ontdekken, en geef je tips en tricks om het mooiste in jezelf naar boven te halen.

Met kleurdoeken laat ik je zien welke kleuren het beste matchen en je persoonlijkheid versterken. De ideale basis om een eigen, unieke garderobe, op te bouwen met items die jou echt goed staan. Na afloop krijg je een kleur en figuurkaartje mee naar huis, die handig zijn bij het shoppen.

Deze Stijl en Kleur sessies geef ik in mijn Studio in groepen van minimaal 4 personen.

Prijzen
Wil je meer informatie over prijzen en de verschillende mogelijkheden? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op.

Cadeaubon
Zoek je een origineel cadeau om je familie of vrienden mee te verrassen? Denk dan eens aan een cadeaubon van JP Style Over!

Back To Top